Sherbime

 

MenoCom eshte rrjeti me i perhapur ne rrethin e Sarandes dhe daton ne vitn 2009 ku sherbimet e para kane filluar ne qytet me transmetimin HotSpot WiFi  ku qe e mundur qe te arrihej ne plazhe e hoteleri. Qe nga ajo kohe, MenoCom eshte bere sherbimi me i disponueshem ne cdo ane te Sarandes dhe rrethina, ku perveç klienteve familjare, ofron sherbim interneti per biznese dhe institucione te ndryshme duke perdorur pajisjet me moderne dhe efikase per nje sherbim cilesor. MenoCom eshte zgjidhja qe komuniteti ka nevoje, si per fleksibilitet ashtu dhe ne mbullimin cilesor te sherbimit ne cdo cep.

MenoCom eshte Sherbimi i Internetit me i perhapur ne Sarande dhe me stabili ne kapacitet dhe cilesi, ku sherbimi ofrohet i plote. I krijuar ne vitin 2009, MenoCom eshte bere sherbimi me i preferuar per hotelerite dhe turizmin ku bene te mundur mbulimin total me sherbim te pushuesve qe sjellin nje shume te konsiderueshme te ardhurash ne qytetin tone, e duke vazhduar ne sherbimin familjar ku eshte ne cilesine me te mire dhe me cmimetet me konkuruese ne treg.

Duke pasur si qellim internet ne shtepine me te larget, ne jemi motivuar qe distanca per ne nuk ka rendesi.

 

 

 

 

 

Sherbimet tona